Amir Kukavica novo ime u FK Kozara

Prvoligaš iz RS-a se pojačao

Amir Kukavica novo ime u FK Kozara

U FK Kozara vrijedno rade na sklapanju igračkog kadra pred nastavak sezone u 1. ligi Republike Srpske.

Tim iz Gradiške će u nastavku sezone nastojati nastaviti s dobrim rezultatima i završiti sezonu u samom vrhu, a u tome bi crveno-bijelima trebao pomoći i Amir Kukavica, koji je danas pristupio Kozari. 

U pitanju je 24-godišnji igrač sredine terena koji u Kozaru dolazi kao slobodan igrač nakon što je napustio Metalleghe BSI, a kroz svoju dosadašnju karijeru je, između ostalog, igrao još za Slobodu iz Mrkonjić Grada, Rudar Prijedor i Podgrmeč.

Kukavica je u prethodnoj polusezoni za Metalleghe odigrao 11 utakmica sakupivši pritom 873 minute na terenu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Podsjetimo, dres Kozare ove zime zadužili su još Nemanja Gavrić (Dubrave), Miloš Kukić, Slaviša Maksimović (Tekstilac) te Boris Ostojić (Željezničar ST).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti