Spahić bi rado vidio investitora u FK Sloboda: "Ako će nam biti bolje"

Trener tuzlanskog kluba

Spahić bi rado vidio investitora u FK Sloboda: "Ako će nam biti bolje"

Midhat Šljivak

FK Sloboda završio je sezonu na 10. mjestu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Tuzlaci su dosta dugo strahovali za opstanak u društvu najboljih timova, ali na kraju je tim predvođen Amirom Spahićem uspio da sačuva premijerligaški statust.

Trener Spahić zadovoljan je posljednjom utakmicom sezone protiv Željezničara i istakao je kako se nada kako klub više nikad neće biti u ovakvoj situaciji.

"Dobra utakmica. Nije lako igrati protiv Željezničara. Šteta zbog publike, htjeli smo pobjedu", rekao je Spahić i dodao je:

"Došao sam prije 10 kola i bio je cilj opstanak. Nadam se da klub neće više biti u ovakvoj situaciji".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U posljednje vrijeme često se spominje povratak Azmira Husića na čelo FK Sloboda. Spahić ne bi imao ništa protiv toga.

"Ako će nam biti bolje za ulazak sam i Azmira Husića ili bilo koga drugog. Meni je teren bitan, ali svakako da bih volio bolje igrače", rekao je Spahić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Atr
Svjesni smo mi svi da je uporava pogrijesila zbog odlaska Husica ali sta je tu je iskreno se treba nadati povratku legende
7 1
fukaraslana
Pa ako dodje ozbiljan investitor vi ni jedan trener sto sad radite necete ostati
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti