Ziljkić se oglasio nakon sporne fotografije: "Nisam mogao dozvoliti..."

Novi fudbaler FK Sarajevo

Ziljkić se oglasio nakon sporne fotografije: "Nisam mogao dozvoliti..."

H. Zilić

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Almedin Ziljkić (26) novi je član FK Sarajevo. Nakon epizode u Olimpiji, Ziljkić se tako vraća na bh. terene gdje je ranije nosio dres banjalučkog Borca prije odlaska u Sloveniju.

Nema sumnje da će pomenuti fudbaler biti vrijedno pojačanje za Bordo tim, ali po samom dolasku stigle su i pojedine kritike od strane navijača.

Na društvenim mrežama se pojavila Ziljkićeva slika iz vremena dok je igrao za Borac. Na slici je sa jednim od navijača Borca koji u ruci drži zapaljen šal Sarajeva.

Sporna fotografija je izazvala lavinu komentara kod navijača i simpatizera tima sa Koševa, a nakon svega Ziljkić se odlučio oglasiti putem Instagrama i objasniti cijelu situaciju.

"Oglašavam se sad i više nikad po pitanju sporne fotografije.

Ja ću uvijek o bivšem ili bivšim klubovima pričati u superlativu, jer sam ponosno igrao i borio se za svaki klub, od FK Novi Pazar do Olimpije!

Oglasi

Svako se može uslikati sa mnom ili naravno porazgovarati, jer smo ljudi prije svega. Takođe ja ne mogu uticati na spoljne faktore, kad se slikaš sa mnom ja ne gledam jel' držiš telefon, dres, baklju ili ovim putem šal.

Da sam ja držao šal ili bilo koji uvrijeđujući predmet, onda bih razumio grešku i ne bi mi padalo na pamet da dođem u FK Sarajevo, ali pošto nisam mogao dozvoliti da mi transfer upropasti nešto što nije dio mene.

Još jednom se izvinjavam svakom ko se uvrijedio na bilo koji način zbog nečega na što realno nisam mogao uticati.

Idemo sad jako, dokazivanje je pred nama i sretno nam bilo.", napisao je Ziljkić na svom Instagram profilu.

Opis nije dostupan.

U redove FK Sarajevo ovaj 26-godišnji krilni fudbaler dolazi iz pomenute ljubljanske Olimpije. U ovom klubu je proveo godinu i po i postigao je osam golova uz šest asistencija u 51 odigranoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ziljkić je dobro poznato ime u bh. javnosti i radi se o fudbaleru koji ima bogato iskustvo igranja u Premijer ligi Bosne i Hercegvone.

Ranije je nastupao Slobodu, Tuzla City i Borac, a upravo je iz Borca ostvario unosan transfer u Olimpiju 2021. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Ova slika je postojala i RANIJE..ali "NAVIJACI IZ INTERESA," svaki moguci DOBAR POTEZ MIRVICA I UPRAVE, pokusavaju UKALJATI, jer njih NEMA TU..rezultatski je MOGLO BOLJE, ali klub nikada nije BOLJI sa finanijske strane, pa koji to jos klub u nasoj ligi dovodi igrace uz OBESTECENJE..Sretno ZILJKICU, sudite mu po IGRAMA NA TERENU, manite se GLUPOSTI koje nemaju veze za fudbalom..bodrite NASE SARAJEVO, i nemojte JEDVA CEKATI da nam NE IDE..pozdrav sa OBJEKTIVNOG ISTOKA.
9 0
pjanke.sa
Napokon nalo pozitivnih reakcija pa i od onih koji su do sada pljuvali po klubu. Mislim na „komentatore“. Naravno da vazda ima kukolja u polju ali oni lako otpadnu kada dodju rezultati. Ja se iskreno nadam da cemo biti puno bolji i boriti se biti motivisani u proljetnoj polusezoni! Naprijed moje Sarajvoooooooo
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi