Željezničar ili Sarajevo? Džekina Amra otkrila za koga navija

Ljubav od malih nogu

Željezničar ili Sarajevo? Džekina Amra otkrila za koga navija

Edmir Škorić

Supruga bh. reprezentativca Edina Džeke, Amra, podijelila je na Instagram storyju objave prijateljice Hane s kojom se druži od djetinjstva.

Hana je objavila fotografiju iz učionice, pa su se obje prisjetile školskih dana.

"Klupa u trećem gdje sam nekad sjedila s njom, kao da je jučer bilo. Sjećanja su čudo", napisala je Hana i označila Amru.

Amra je podijelila istu objavu, pa je otkrila da navija za FK Sarajevo.

"Jedna za Želju navija, a druga Pitarka (ja naravno) Love you Hančo moja", dodala je Amra uz fotografiju.

Interesantno da je Amra navijačica bordo tima iako je njen suprug Edin ponikao u Željezničaru, odakle je najprije otišao u Češku, a onda se njegova karijera odvijala kao u najljepšem snu - titula sa Wolfsburgom u Njemačkoj, s Manchester Cityjem u Engleskoj, a zatim transfer u Romu, da bi ljetos stigao u redove Intera s kojim je sinoć osvojio Superkup Italije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Amra je naravno sada velika navijačica Intera i često je na stadionu Giuseppe Meazza kako bi bodrila svog dragog.


Top Komentari

Gr0hot
#usracuse
6 0
Malmi_Suomi
Niđe veze sa vezom. Šta je pisac Stjeo:) da kaže, ja mislim da i ON ne zna. E čuj vratile se u treći razred pa preko češke, Wolsburga, Citiy-a, Rome do velike navijačice sada Inter-a. Bože sačuvaj
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi