8

Komentari (8)

zokora
Isto tako je i mujakic pogresio jer igrac ulazi ispred njega U 16 metara strogi kontakt!!
AmarHZ
ma ja ko će drugi,ili pogriješi ili je u ofsajdu
Juve88
Toliko ste pljuvali i radovali se sto ste ispred zelje i već počeli slaviti titulu, mnogo ružno ste pisali o manijacima, robijašima ma o svima da sad ovo sto vam se dešava nekako smatram ispravnim, jer Sarajevo je daleko naj naj ove godine ali Karma je čudo, nisam navijač ni jednog kluba u BiH želim svu sreću Sarajevu ipak bolje oni nego ustaše,sto djele našu domovinu, a kada se popravi kvalitet terena i suđenja kada ne bude korupcije možda tada odvedem djete da gleda jednu našu utakmicu.
Reprezentativac
O kebem vam majku svima! Do prije pet utakmica ih ukivate u zvijezde sad niko pojma nema! Jebem vam familiju bosnjacku prokletu, jebem te majko sto me okotila nisi u tungusiji!
ibrahim51
A sta da je Zrinjski pobjedio. Sramota 11. bodova imali vise i sada u strahu. Sarajevo ce ipak osvojiti prvenstvo.Ali najmanje pola ekipe treba pojacati. Nema tu igre ni igraca a dobro kostaju.
Romario 77
pa taj Hebibovic ima kredita kod Husrefa da moze grijesiti koliko hoce. Svi mogu ostati bez pozicije ali on ne. Moze biti krilo poluspic bek a ako zatreba moze i na gol istina malo fali visine ali centimetar gore dole nema veze.
Edin Merlin
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.