Analiziran pobjednički gol Slobode: Ko je "zabrljao" u redovima Sarajeva u 91. minuti?

Bordo tim poražen na Tušnju

Analiziran pobjednički gol Slobode: Ko je "zabrljao" u redovima Sarajeva u 91. minuti?

E. Škorić

Sarajevo je u Tuzli ostalo bez bodova, ali sreća u nesreći je činjenica da to Zrinjski nije uspio iskoristiti, pa je poražen na Pecari od Širokog.

Tako je Sarajevo zadržalo tri boda prednosti, ali svakako da Husref Musemić ne može biti zadovoljan viđenim na Tušnju.

Njegovi igrači nisu bili na nivou, a pad koncentracije koštao ih je gola u 91. minuti. Podsjećamo, Edis Smajić je u nadoknadi pogodio za pobjedu Slobode nad Sarajevom pri rezultatu 1:1, na sjajnu asistenciju Pršeša.

U analizi pogotka na BHT-u, Mensur Dogan je istakao da je Anel Hebibović pogriješio jer je dopustio da mu Pršeš ostane iza leđa i da ga pređe lopta koja je ubačena sa oko 40 metara od gola Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Juve88
Toliko ste pljuvali i radovali se sto ste ispred zelje i već počeli slaviti titulu, mnogo ružno ste pisali o manijacima, robijašima ma o svima da sad ovo sto vam se dešava nekako smatram ispravnim, jer Sarajevo je daleko naj naj ove godine ali Karma je čudo, nisam navijač ni jednog kluba u BiH želim svu sreću Sarajevu ipak bolje oni nego ustaše,sto djele našu domovinu, a kada se popravi kvalitet terena i suđenja kada ne bude korupcije možda tada odvedem djete da gleda jednu našu utakmicu.
0 10
Reprezentativac
O kebem vam majku svima! Do prije pet utakmica ih ukivate u zvijezde sad niko pojma nema! Jebem vam familiju bosnjacku prokletu, jebem te majko sto me okotila nisi u tungusiji!
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi