Manu je uzela bogatstvo, ali nije joj dosta: Zanosna menadžerica tuži još jednog igrača
Foto: Instagram

Anamaria Prodan u akciji

Manu je uzela bogatstvo, ali nije joj dosta: Zanosna menadžerica tuži još jednog igrača

Eldar Ganibegović

Rumunska agentica Anamaria Prodan (49) ponovo će na sud.

Ona je nedavno dobila postupak protiv Dennisa Mana, fudbalera Parme, kojeg je Bosna i Hercegovina upoznala u septembru kada je zabio gol za 1:0 u utakmici u kojoj je Rumunija protiv Zmajeva slavila 4:1.

Njega je Anamaria tužila za nepoštovanje ugovora i na kraju je dobila spor i na ime obeštećenja dobila 350.000 eura.

Rumunski mediji sada pišu da će tužba biti podignuta protiv još jednog fudbalera. Valentin Gheorghe (25) naći će se u istoj situaciji kao Man, jer nije poštovao uslove ugovora kada ga je FCSB posudio Umraniyesporu.

Sud još nije odredio rok jer se očekuje prigovor igrača, no moguće je da će veznjak stići na sud do kraja ove godine.

Gheorghe je u junu posuđen iz FCSB-a u Umraniyespor na jednu sezonu za 50.000 eura. Ako ga žele trajno otkupiti, Turci FCSB-u moraju platiti 200.000 eura.

U Umraniyesporu Vali Gheorghe ima platu od 25.000 eura mjesečno, a ove sezone je nastupio u osam utakmica i postigao jedan gol za turski tim.

Inače, nedavno se Anamaria Prodan našla i u centru jednog skandala kada je pretučena na ulici od strane svog bivšeg supruga.

Nešto mu je pokazala na telefonu, što je njemu toliko zasmetalo da ju je počeo udarati.

Top Komentari

lega
Koliko ja vidim ovde je rijec o samoodbrani prva ga je napala pogledate njezinu ruku covjek je samo odgurnuo njezinu ruku kad je ona napala na njega
1 0
Dr.Lehrer
Ma rumunska ravaku. Ko se oceso od njih generalno zna koja je to ciganija od nacije.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi