Ancelotti: Da sam trener PSG-a skočio bih sa mosta
Još uvijek u Parizu ne mogu vjerovati šta se dešavalo na meču protiv Manchester Uniteda. Smatraju da su pokradeni (Foto: EPA)

Italijanski stručnjak sasvim otvoreno

Ancelotti: Da sam trener PSG-a skočio bih sa mosta

Midhat Šljivak

Fudbalska Evropa još uvijek priča o nevjerovatnoj eliminaciji PSG-a od Manchester Uniteda u osmini finala Lige prvaka.

Crveni đavoli su slavili pobjedu od 1:3 na Parku prinčeva i na taj način su stigli prednost od 0:2 iz prvog meča, te su otišli među osam najboljih timova Evrope.

Menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je u svim segmentima nadmudrio PSG-ovog trenera Thomasa Tuchela, a interesantan komentar na ovaj meč dao je bivši trener Parižana Carlo Ancelotti.

Italijanski stručnjak koji trenutno sjedi na klupi Napolija tvrdi kako bi skočio sa mosta da je trener PSG-a i da je izgubio na ovakav način.

"Bio je to nevjerovatan meč, nevjerovatan", rekao je Ancelotti, te je dodao:

"Da sam bio na klupi PSG-a, ne znam šta bih uradio. Vjerovatno bih otišao do najbližeg mosta i skočio", istakao je Ancelotti.

Italijan je na klupi PSG-a proveo godinu i po. Stigao je krajem 2011. godine i otišao je 2013. kako bi preuzeo vođenje madridskog Reala.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sa PSG-om je Ancelotti osvojio prvenstvo, a trenutno jako dobro vodi Napoli, no porazom od Juventusa završena je priča oko novog prvaka Italije.

Ancelotti je u trenerskoj karijeri radio još u Juventusu, Milanu, Chelseaju i Bayernu, a najveće uspjehe je ostvario sa Milanom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije