Ancelotti je trenirao brojne velike igrače, ali današnja scena je pokazala ko mu je najdraži

Legendarni Italijan

Ancelotti je trenirao brojne velike igrače, ali današnja scena je pokazala ko mu je najdraži

A. Čaušević

Carlo Ancelotti je tokom prošlosti sjedio na klupi najbogatijih i najvećih evropskih klubova, a trenutno je angažovan kao menadžer Evertona.

Ancelotti je imao priliku da trenira sa najboljim i najpopularnijim fudbalerima svijeta u Milanu, PSG-u, Chelseaju, Realu i Bayernu.

Međutim, dojam je da se najviše vezao za Jamesa Rodrigueza kojeg je ovog mjeseca uspio dovesti iz Real Madrida na Goodison Park.

Legendarni Italijan je kolumbijskog ofanzica silno želio i prošle sezone dok je bio trener Napolija, ali želja mu se ostvarila tek kada se vratio u Premiership.

Rodriguez je odlično ušao u novu avanturu, danas je protiv WBA postigao i svoj prvijenac u dresu Karamela, a srdačan pozdrav s Ancelottijem je otkrio dosta toga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iskusni stručnjak je sačekao Jamesa, pružio mu ruku, zagrlio rekao nekoliko stvari te tako izmamo osmijeh na lice zaista odličnog fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti