Ancelotti:  Još imamo šansu i pokušaćemo da je iskoristimo
Foto: EPA

Trener Bayerna Carlo Ancelotti ne gubi nadu

Ancelotti: Još imamo šansu i pokušaćemo da je iskoristimo

D. Rakanović

Trener Bayerna iz Minhena Carlo Ancelotti smatra da je njegovoj ekipi večeras presudio Cristiano Ronaldo kada je Bayern ostao sa deset igrača.

“Večeras je Cristijano odlučio utakmicu. Mislim da smo ga dobro kontrolisali, dok nismo ostali sa igračem manje. Biće teško slijedeće sedmice, ali još imamo šansu i pokušaćemo da je iskoristimo. Nadam se da ćemo pružiti maksimum u Madridu“, rekao je Ancelotti na konferenciji za novinare posle utakmice.

Bayern je večeras poražen na svojoj Allianz Areni od Reala sa 1:2 nakon velikog preokreta u prvoj utakmici četvrfinala Lige prvaka. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ancelotti smatra da je prva utakmica mogla da završi daleko povoljnije po njegovu ekipu, ali da su sitni detalji napravili razliku.

“U ovakvim utakmicama detalji mogu da budu veoma važni. Promašili smo penal, a mogli smo da odemo na 2:0. Odmah poslije toga smo primili gol i to je potpuno promijenilo tok utakmice“, zaključio je trofejni italijanski stručnjak. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti