Ancelotti: Naredne sedmice odlučujem o Milanu

Ima ponudu Milana

Ancelotti: Naredne sedmice odlučujem o Milanu

Carlo Ancelotti od naredne sezone mogao bi voditi italijanski Milan.

Ovaj 55-godišnji stručnjak tokom naredne sedmice će se izjasniti po pitanju preuzimanja Milana, a navodno klub sa San Sira mu nudi trogodišnji ugovor težak četiri miliona eura. 

"U dobrim sam odnosima s Gallijanijem, odlučit ću naredne sedmice. Dajte mi par dana pa ćemo vidjeti," rekao je Ancelotti nakon posljednjeg sastanka s čelnicima Milana, jutros u hotelu Wellington u Madridu.

Galliani navodno igra "presing" na Ancelottija baš kao Carlov nekadašnji igrač Gennaro Gattuso na protivničkim igračima, a posljednjih nekoliko dana navodno je nekoliko puta okrenuo broj sad već bivšeg trenera Reala. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Carlo se planira odmarati godinu dana, nadam se kako ću ga nagovoriti na promjenu odluke. Rekao mi je kako su šanse 50-50, ali napomenuo da ovo nije odbijenica, nego da mu treba još par dana. Pričekajte srijedu, tad ćemo se čuti telefonski i sve ćete saznati nakon što poklopim slušalicu."

Podsjećamo, Ancelottja su odmah po otkazu kontaktirali Roma, Napoli i Liverpool, ali je bez razmišljanja odbio ponude. Ipak, Milan je sasvim druga priča... 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije