Ancelotti: Ne smijemo ostavljati Ronalda samog

Trener Bayerna oprezan

Ancelotti: Ne smijemo ostavljati Ronalda samog

Bayernov trener Carlo Ancelotti pred današnji okršaj sa Real Madridom upozorio je svoje igrače na Cristiana Ronalda. 

Minhenski klub je u prvom susretu odigranom na Allianz Areni poražen rezultatom 2:1 i Bavarcima će biti potreban perfektan nastup za prolazak dalje, a najveću opasnost po gol Neuera će predstavljati Cristiano Ronaldo. 

"Prvu utakmicu su odlučili sitni detalji i moramo na njih da se fokusiramo. Ne smijemo Ronalda ostavljati samog. Imamo  manje šansi nego u prvom meču, ali sigurno je da možemo da pobijedimo. Prvih sat vremena igre u Minhenu je bilo dobro, ali smo nakon toga napravili previše grešaka", izjavio je Ancelotti. 

Dotakao se Ancelotti i činjenice da Real Madrid neće moći računati na Garetha Balea. 

"Imaju dosta dobrih igrača koji mogu da zamijeni Balea. Nećemo mnogo brinuti o tome", rekao je Ancelotti na konferenciji za štampu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Duel između Real Madrida i Bayerna na rasporedu je večeras s početkom u 20:45 sati. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi