Ancelotti zove Teveza u Chelsea

Ancelotti zove Teveza u Chelsea

Novi trener Chelsea Carlo Ancelotti u lovu je na pojačanja. Italijanski stručnjak kontaktirao je Carlosa Teveza te ga pitao želi li se pridružiti momčadi sa Stamford Bridgea.

Carlo Ancelotti ne gubi vrijeme otkada je i službeno zasjeo na klupu londonskog premijerligaša. Italijan je u potrazi za pojačanjima, a jedan od igrača koje bi volio vidjeti u svlačionici je napadač Manchester Uniteda Carlos Tevez.

Novi trener Chelseaja došao je do broja mobitela Carlosa Teveza preko svog nekadašnjeg igrača Hernana Crespa i nazvao igrača Manchester Uniteda.

Kako pišu engleski mediji, taj čin je navodno oduševio Teveza, koji nije ostao imun na to što ga je nazvao sam trener, a ne netko od klupskih službenika zaduženih za transfere.

Inače, za Teveza su zanimanje pokazali Manchester City i Liverpool, ali menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson bi volio zadržati Argentinca na Old Traffordu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije