Ancelotti: Zvižduci motivišu Casillasa

Trener Real Madrida

Ancelotti: Zvižduci motivišu Casillasa

Iker Casillas u posljednje vrijeme nije miljenik navijača madridskog Reala, ali unatoč tome on i dalje želi ostati na Santiago Bernabeu.

Trener Carlo Ancelotti u razgovoru za španske medije kazao je da će iskusni golman zvižduke sa tribina iskoristiti kao vjetar u leđa. 

"Svi osjete zvižduke s tribina, i igrač i trener. Casillas ima ogromno iskustvo i navikao je na takve stvari, ne utiču na njega i vjerujem da ga još dodatno motivišu", kazao je Ancelotti, te se osvrnuo na utakmicu sa Juventusom.

"Sada će sigurno biti drugačije. Navijači će nam biti od velike važnosti, a već su nas podržavali kada je bilo najpotrebnije. Juventus ima poseban stil igre i neće ga promijeniti samo zbog ove utakmice. Imaju prednost, ali je mala", rijeli su trenera Real Madrida. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.