8

Komentari (8)

ac.milan
Kakvu je srž pogodio Pa PSG radi upravo sve kontra o cemu on priča Neymar i Mbpe plaćeni 400 miliona plus gdje su plate o cemu on prica
Salihović23
Bas, u jednom prelaznom roku... Nisu u superligi zato sto su podmititi i UEFAu i FIFAu. Svidja mi se ova ideja, al treba to da bude unapređenje lige prvaka. A UEFAi i FIFA i racija da se pošalje...
zvjezdan10
Najjača fora kad ovi iz PSGa se počnu da javljaju i da glume borce za sirotinju. A ekipa im jača 3 puta od glavnih 'konkurenata' u njihovoj ligi. Otimaju igrače za po 200+ miliona ostalim evropskim timovima, kupuju koga hoće pa im niko ne može reći NE sve i da želi jer daju astronomske plate tim igračima i oni zarate sa timom. Jedni od glavnih krivaca zašto je fudbalsko tržište upropašteno i prosječni igrači se plaćaju po 50 miliona, a jedan igrač ima platu 36 miliona eura kao njihov Neymar. Licemjerčine raspale.
zvjezdan10
Normalno da njima ne znači ništa tih 350 miliona što bi dobili jer ionako imaju neograničen budžet od svog gazde naftaša i bez ikakve konkurencije su na tom polju.
Rorschach
Sere ovaj herera, jedva dočekao za parama u englesku iz španije i sad se našao pametovat
Handofsibir
Osta Inter bez tiitule i ove godine.
Realist
Isto ovo se desilo i dalje se dešava europskoj košarci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.