Anderlecht doveo reprezentativca Srbije

Obradović seli u Brisel

Anderlecht doveo reprezentativca Srbije

Reprezentativac Srbije Ivan Obradović će od naredne sezone nastupati za Anderlecht, potvrđeno je iz slavnog briselskog kluba.

Ovaj 26-godišnji lijevi bek je u svojoj karijeri nosio dres Partizana i Zaragoze, dok je u protekloj sezoni bio fudbaler Mechelena.

Anderlecht je njegovom bivšem klubu platio dva miliona eura obeštećenja, a Obradović je potpisao četvrtogodišnji ugovor.

Obradović za neće biti jedini igrač iz Srbije u Anderlechtu, budući da je tamo još uvijek i Aleksandar Mitrović, koji je bliže odlasku nego ostanku u ovom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.