Anderlecht zainteresovan za Muhameda Bešića

Tvrdnja belgijskog Walfoota

Anderlecht zainteresovan za Muhameda Bešića

Belgijski Walfoot tvrdi da je za usluge Muhameda Bešića zainteresovan najveći belgijski klub, Anderlecht. Anderlecht se prema istom izvoru uključio u utrku sa Borussijom M'gladbach, Cardiffom i Fenerbahceom koji također u svojim redovima žele reprezentativca Bosne i Hercegovine. 

„Bešić ima 21 godinu, igra za Ferencvaros, a rođen je u Njemačkoj. Počeo je igrati u Hamburgu. Od 2010. godine je reprezentativac BiH. Od kada je prvi put nastupio za Zmajeve u utakmici protiv Slovačke, Bešić je postao najmlađi debitant u historiji reprezentacije BiH. Prije njega to je bio Miralem Pjanić,“ navodi Walfoot.be.

Pred Bešićem je Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Ukoliko u zemlji kafe prikaže igre kao na dva meča igrana u Americi, nema sumnje da lista velikih klubova koji ga žele u svojim redovima biti podugačka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.