Anderson odbio Middlesbrough

Transfer glasine

Anderson odbio Middlesbrough

Nekadašnji vezista Manchester Uniteda Anderson odbio je mogućnost povratka u Premiership.

Kako danas prenosi Globoesporte, ekipa Middlesbrougha interesovala se za usluge ovog veznog fudbalera, ali ipak je on odbio mogućnost da se vrati na Otok.

Brazilac je u Manchester Unitedu proveo čak sedam i pol godina, a jednu sezonu je bio na posudbi u Fiorentini. U februaru 2015. godine prešao je u Internacional u pokušaju da oživi svoju karijeru, a sada ima ponude iz Portugala i Kine i trebao bi promijeniti sredinu. 

Navodno je iz Portugala Braga zainteresovana da ga angažuje, a fudbaler će u narednim danima odlučiti o nastavku karijere.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Anderson je za reprezentaciju Brazila odigrao osam mečeva. U strijelce se nije upisivao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi