Skandal na treningu Intera: Sve se desilo tokom "ševe", nije teško pogoditi ko je kriv!

Skandal na treningu Intera: Sve se desilo tokom "ševe", nije teško pogoditi ko je kriv!

Admin Čaušević

Uzavrle strasti na treningu Intera pred najvažniji meč dosadašnjeg dijela sezone. Nerazzurri u srijedu dočekuju Benficu u revanš susretu polufinala Lige prvaka, a na posljednjoj pripremi pred meč došlo je do incidenta. 

Interu u Seriji A stvari idu poprilično loše, Nerazzurri su sve dalje od četvrtog mjesta, dok u Ligi prvaka igraju sezonu iz snova i nalaze se pred plasmanom u polufinale, prvi put još od 2010. godine kada je i osvojeno ovo takmičenje.

Posljednji trening pred duel sa portugalskim predstavnikom je određen dio treninga bio otvoren za medije kada je došlo i incidenta koji možda i najbolje opisuje "naelektrisanu" atmosferu između pojedinih igrača.

Naime, došlo je do sukoba između Andrea Onane i Marcela Brozovića, a u blizini se nalazio i Edin Džeko, ali je bh. reprezentativac vješto izbjegao bilo kakav kontakt.

Onana je grubo startao na Brozovića, a zatim ga i odgurnuo, a eventualni fizički obračun su spriječili ostali igrači Nerazzurra.

Oglasi

Prvi koji je reagovao je bio Danilo d'Amborsio koji je smirio Onanu, dok je pritrčao i Romelu Lukaku koji je smirio Brozovića.

Kamerunski golman je sklon ovakvim i sličnim incidentima, još tokom utakmice protiv Porta u osmini finala verbalno se sukobio sa Džekom.

Još veći ispad je imao tokom Svjetskog prvenstva kada je napustio kamp reprezentacije Kameruna nakon što je saznao da neće biti u startnoj postavi.

Onana je poznat po tome da voli da učestvuje u igri, vrlo često drži loptu u nogama, te izlazi visoko od gol-linije, zbog čega ga je i Rigobert Song izbacio iz reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sa sada u Interu tolerišu njegovo ponašanje, ali nakon ispada sa Džekom te današnjim konfliktom sa Brozovićem za očekivati je da klupsko rukovodstvo obavi razgovor sa 27-godišnjakom.

Odlični čuvar mreže je do sada imao i niz kontroverznih situacija pošto je pred Mundijal imao strašnu saobraćajnu nesreću, dok ga je UEFA kao člana Ajaxa 2020. godine suspendovala na devet mjeseci zbog korištenja nedozvoljenih sredstava.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Djeko je naviko da da ševe
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi