Smatra da je olimpijska selekcija previše zapostavljena

Francuzi doživjeli fijasko na Olimpijadi, a Gignac žestoko prozvao sve klubove

6

Komentari (6)

E.Car
Pa da učestvuju najbolji tebe Gignac ne bi bilo u širem spisku. Mislim da na Olimpijadi treba dati šansu mlađim igračima.
JuventinoBK
Koga boli neka stvar za olimpijskim fudbalom. To sranje treba ukinuti. Fudbal je veci od olimpijade
memara86
Olimpijska medalja je vrhunac u 95% sportova, tako bi moralo biti i u fudbalu, ali tu nema novca za FIFA-u, UEFA-u i velike klubove i zato najbolji igrači ne igraju na Olimpijadi.
JuventinoBK
Pa sinko da se fudbal igra ozbiljno na olimpijskim igrama, da ne postoji SP, svi sportovi bi bili apsolutno nebitni koliko bi ih fudbal zasjenio. Druga stvar to je apsolutno nemoguće organizovat jer je potrebno mnogo stadiona.
memara86
Sinak i ovako se ozbiljno prate pored fudbala samo još košarka, rukomet i tenis. Ostale sportove prsti samo rodbina sportista koji učestvuju. A reci mi na kojim se stadionima sad igraju fudbalske utakmice na Olimpijskim igrama? Malo razmisli prije nego nešto napišeš, nemoj pisati samo radi reda.
JuventinoBK
Eto tis mi reci kretenu jedan. Jedno je japan koji ima sve, medjutim sta je npr sa drugim drzavama k gradovima. Ljudi za svjetsko potrose po 5 milijardi plus za olimpijske im natovari npr 3 to je 8. Razmisli ti prije nego napises
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.