9

Komentari (9)

axel42
@Ecosport tvoj komentar samo potvrdjuje moje sumnje. Vi Messiguzolisci niste baš čisti u glavi! Rodjenom bratu bi mater yebali kad vam uvrjedi Lessia!! Bolest je to!!
Ecosport
I ti priznajes da je najbolji čim si ga odmah spomenuo u svom prvom komentaru
E.Car
Lijep go ali nemoj vrijeđati momke i prije njega koji su davali i bolje i ljepše i tehnički savršenije. Ja se sjećam u zadnjih 30 godina desetak majstora koji su bolje golove davali. Mihailović, Delpijero, Juninjo, Mesi.... preskočio sam sigurno nekog na brzinu ali nije ovaj najsavrseniji sigurno. Imaš YouTube pa potrazi golove ovih majstora i vidjet ćeš da sam u pravu.
vence
Del Piero se samo smješka, a Pirlo uziva u vinu i smjeska se :)
Ecosport
Pisac članka izgleda nije nikad vidio go iz slobodnjaka Messija protiv Liverpoola. I ne samo Liverpoola. Prije Messija, doktor za slobodnjake je bio Juninho itd. Sve je to izgleda pisac članka propustio vidjeti u svom kratkom životu.
axel42
Evo ga prvi se javlja!
axel42
Nemojte tako, naljutiće se Messiguzolisci! Oni misle samo on zna izvoditi slobodnjake, ma on je to izmislio!
axel42
Hahha, još dobiješ prijavu na komentar od pristalica Lessia!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti