Andre Schurrle karijeru nastavlja u Rusiji?
Schurrle će po svemu sudeći narednu sezonu provesti na posudbi u Spartaku iz Moskve

Nijemac pokušava spasiti karijeru

Andre Schurrle karijeru nastavlja u Rusiji?

S. Pašalić

Igrač Borussije Dortmund, Andre Schurrle, je na korak od odlaska na posudbu u ruski Spartak iz Moskve.

Navodno je Spartak već sve dogovorio sa Milionerima kako bi doveo lijevo krilo ovog kluba na jednogodišnju posudbu uz mogućnost da ga na kraju sezone otkupi za 8 miliona eura.

Schurrle je u Borussiju Dortmund stigao 2016. godine iz Wolfsburga za 30 miliona eura, a prošlu sezonu je proveo u Fulhamu za koji je odigrao 25 utakmica i postigao je 6 golova.

28-godišnji Nijemac je trebao biti veliko pojačanje kluba iz Dortmunda, ali su ga mučile povrede i loša forma, pa je za Milionere u dvije sezone odigrao 51 utakmicu i postigao je samo osam golova.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Upravo zbog toga je prošle sezone otišao na posudbu u engleski klub, a na kraju sezone se vratio u Dortmund, ali u ovom timu za njega nema mjesta.

On ima još dvije godine ugovora sa Borussijom, međutim teško da će ponovo zaigrati za ovaj klub pa će karijeru čini se pokušati spasiti u Rusiji.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi