Andre Silva rešeta mrežu Courtoisa!

Sevilla vodi sa 2:0 protiv Reala

Andre Silva rešeta mrežu Courtoisa!

E. Čaušević

Veliki derbi šestog kola španske Primere večeras igraju stari rivali Sevilla i Real Madrid.

Sevilla je mnogo bolje otvorila večerašnju utakmicu pred svojim navijačima, a nakon nekoliko dobrih prilika u 17. minuti domaći tim je poveo sa 1:0.

Jesus Navas je sjajno prošao po desnoj strani i uposlio Andrea Silvu koji je neometan pogodio mrežu kraljevskog kluba za veliko slavlje navijača Seville.

Samo četiri minute kasnije novi gol u mreži Courtoisa. Belgijanac je zaustavio udarac Navasa, ali je odbijenu loptu u gol poslao ponovo Andre Silva. Portugalac je otpisan u Milanu, a u Sevilli zaista blista jer mu je ovo već šesti gol u prvenstvu.

Top Komentari

MirzaBarucic
Ja kontao da poslije blamaže Barselone ne može gore. Ovo jarane još veća pornjava.
10 0
daca
Jest real Karina ne poštuju igrače brani Degea,na.klupi navas a golman extra a trener im lopetegi neki bolje da im je Ibro iz Veleža
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi