Andre Silva stigao na ljekarske preglede

Potpisuje za Sevillu

Andre Silva stigao na ljekarske preglede

E. Čaušević

Portugalski napadač Andre Silva će prema svemu sudeći u narednim danima promijeniti klub, te će karijeru nastaviti u španskoj La Ligi.

Silva je prošlog ljeta stigao u Milan kao veliko pojačanje iz Porta, ali nije uspio da opravda povjerenje na San Siru. Italijanski mediji sinoć su prenijeli da Silva sigurno napušta Milan, te da će karijeru nastaviti u dresu Seville koja je spremna da ga dovede na posudbu s opcijom otkupa ugovora na kraju sezone.

Football Italia jutros prenosi da je portugalski napadač sinoć stigao u Sevillu, te da bi u jutarnjim satima trebao obaviti ljekarske preglede i zvanično potpisati saradnju sa španskim klubom. Sevilla će za posudbu morati platiti Milanu oko pet miliona eura, te dodatnih 30 na kraju sezone za otkup ugovora.

Portugalski napadač u prošloj sezoni u dresu Rossonera odigrao je 40 utakmica u svim takmičenjima i postigao je deset golova. Nakon Nikole Kalinića on će biti drugi napadač koji će ovog ljeta sreću potražiti u nekom drugom klubu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti