9

Komentari (9)

vence
privremeno Allegrija? hahahaahah pa kralju na koljenima da mu odu o stave prazan papir i za platu i ugovor vremenski ne znam da li bo prohvatio, a ne privremeno.. jer su se posrali po njemu samo tako.
Dzematlija
ja msm da je on svakako jos uvijek pod ugovorom. Do kraja ove sezone, ako se ne varam.
spectron
De nekad pročitajte šta pametno sa stranih sportskih stranica....neki dan Nedved rekao kako CR 7 i Pirlo 100% ostaju u Juventusu i naredne sezone :) + žele dovesti još par igrača,a najviše špica,spominjao se mali Kean iz PSG-a
forza_juve
Tako su rekli za Allegrija i Sarrija da ostaju pa su dobili nogu. Nema šta Pirlo tražiti u Juventusu kao ni većina igrača
Kenotala
Pa te strane sportske stranice i sportski novinari su to i objavili, isto kao sto su objavili izjave Nedveda i Paraticija od prije par dana...a samo budala ne mijenja misljenje. Prvo treba Ronalda otjerati pa sve ostalo, nema trenera koji ce pokriti njegove driblinge u mjestu i izgubljene lopte dok 2-3 igraca cekaju njegov pas.
IvanKing
Zanima me samo tko im može to gol dati Morata sigurno ne tako da njima treba i veznih igrača i krila i još neka pouzdana špica uz Ronalda , a i Szcezny nikad nije bio vrhunski golman, protiv Porta greška, jučer slabe dvi reakcije kod oba gola , i još Pirlo neiskusan trener , još kad ti fali 3,4 igrača iz prve postave to nema šanse da mogu biti ozbiljni kandidati za nešto veće, Kulusevski također precijenjen od početka , jedino što je mlad ali opet za mene čista rezerva u Juventusu a ne prva postava nositelj igre, previše šansi mu Pirlo daje.
spectron
Sve znam drug....nisam napisao da je Nedved još rekao da im CR7 im donosi najviše novca i da może još par godina da igra na "vrhunskom nivou" i da im se baš Pirlo uklapa u taj neki "novi sistem/novi plan" za budućnost.Pa żele da pomlade ekipi,ubace neke nove "Juventusove klince" ali koliko vidim slabo da ih ima i da ih ubacuje.Možda to budu nekad u budućnosti tako :) Slažem se da może opet doći do neke "promjene mišljenja" ali ispade sad da jedva čekaju da dadnu Pirlu nogu.A što se iskustva tive trenirao je B ekipu Juventusa,imao odlične nastupe s njima.Zato i jest prebačen u A tim,ali ova ekipa Juventusa trenutno ne daje svoji maximum.Jer kad gledaš spisak i kvalitet igrača,svaka tekma 2-3 gola minimum treba da bude :)
Kenotala
@spectron Druze kakvi odlicni rezultati sa B ekipom, bio 10ak dana trener. Njegova jedina greska je to sto je prihvatio da bude trener prve ekipe a zna i sam da nema iskustva. Sve ostalo je greska uprave, dvojac Nedved-Paratici i Anjeli koji je poslusao navedeni dvojac. Otjerali su trenera koji je imao rezultate i koji je trazio nove igrace kako bi pokrenuo novi ciklus jer je smatrao da je taj tim dao svoj max. Doveli su nove igrace i novog trenera koji je otjeran poslije 12 mjeseci. Njihov projekat je propao, nadam se da je Anjeli shvatio to...ako je tacno da je bio sa Alegrijem onda je na dobrom putu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.