U Juventusu popaljeni svi alarmi, Pirlo u srijedu ima "meč odluke"

Na pragu je otkaza

U Juventusu popaljeni svi alarmi, Pirlo u srijedu ima "meč odluke"

Edmir Škorić

Juventus je nakon remija s gradskim rivalom Torinom (2:2) u subotu došao na diobu četvrtog mjesta. Zapravo, trenutno je peti, ali u srijedu dočekuje Napoli u zaostaoj utakmici.

Juventus je ostao skoro bez šansi da osvoji novi Scudetto i bazirat će se na borbu da na kraju bude među četiri ekipe i izbori Ligu prvaka.

U Juventusu je situacija alarmantna. Ronaldo je jučer golom spasio Andreu Pirla otkaza, no prema brojnim medijima, bivši veznjak Stare dame je na rubu da ostane bez posla.

Jedina utjeha Juveu može da bude Kup ukoliko u finalu pobijedi Atalantu, ali pitanje je hoće li Pirlo dočekati to finale. On bi već u srijedu u slučaju novog neuspjeha protiv Napolija mogao da bude bivši.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neki čak smatraju da je klub spreman privremeno zaposliti ponovo Massimiliana Allegrija kako bi se barem kraj sezone završio na neki dobar način.

No, sigurno je da će na ljeto, šta god da se desi u narednim mjesecima, Juventus tražiti novog i iskusnijeg trenera od Pirla, a i sprema se veliki remont u ekipi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
privremeno Allegrija? hahahaahah pa kralju na koljenima da mu odu o stave prazan papir i za platu i ugovor vremenski ne znam da li bo prohvatio, a ne privremeno.. jer su se posrali po njemu samo tako.
6 0
spectron
De nekad pročitajte šta pametno sa stranih sportskih stranica....neki dan Nedved rekao kako CR 7 i Pirlo 100% ostaju u Juventusu i naredne sezone :) + žele dovesti još par igrača,a najviše špica,spominjao se mali Kean iz PSG-a
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi