Pirlo otkrio šta je rekao Ronaldo nakon izmjene: "To ne postoji u ugovoru"

Portugalac nije bio sretan

Pirlo otkrio šta je rekao Ronaldo nakon izmjene: "To ne postoji u ugovoru"

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su u gostima pobijedili Inter sa 2:1 u prvom meču polufinala Kupa Italije.

Stara dama je nakon preokreta stigla do pobjede, a junak je bio Cristiano Ronaldo koji je postigao oba gola. No, Portugalac nakon utakmice nije bio baš najsretniji.

Naime, Andrea Pirlo je odlučio u 75. minuti da izvede Ronalda iz igre što se njemu nije svidjelo, a to je portugalski fudbaler jasno pokazao svojom reakcijom.

Međutim, nakon utakmice trener Juventusa poručio je da je cilj da odmori Ronalda za meč protiv Rome koji se igra već u subotu, te da nikome nije zagarantovano da mora igrati svih 90 minuta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne postoji ugovor u kojem piše da Ronaldo ne može biti zamijenjen. Zna se da mu to nekad treba i ponekad je dobro da se odmori. Šta sam mu rekao nakon izmjene? Da je to moja odluka jer želim da odmori zbog toga što nas u subotu očekuje nova važna utakmica. I njemu je ponekad potrebno da predahne", rekao je Pirlo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Plačipi čka se naljutila!!
1 2
user1599499530
A onaj "*****jevski" dva puta dirao loptu i njega ne mijenja .
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti