Real Madrid gubi velikog talenta: Nema više strpljenja, stigla je i ponuda sa sjevera

Bez prave prilike u dresu Kraljeva

Real Madrid gubi velikog talenta: Nema više strpljenja, stigla je i ponuda sa sjevera

Haris Zilić

Mladi islandski napadač Andri Gudjohnsen, inače sin legendarnog Ejdura Gudjohnsena uskoro bi mgao u novi klub.

Mlađi Gudjohnsen je član Real Madrida, ali igra za njihov drugi tim.

Iako ima 20 godina još uvijek nije dobio priliku da zaigra za prvi tim i čini se da je donio odluku da napusti Madriđane.

IFK Norkkoping blizu je angažovana Gudjohnsena koji je prije tri godine bio jedan od najvećih talenata, ali i najboljih evropskih fudbalera u kadetskom uzrastu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ima već devet upisanih nastupa za reprezentaciju Islanda i dva postignuta gola, a prije toga je i 32 puta oblačio dres omladinskih selekcija Islanda za koje je postigao 14 golova.

Interesantno da je sa Islanda kao maloljetni 16-godišnjak otišao u Espanyol gdje se zadržao manje od godinu dana, onda je stigao poziv Reala, ali kako stvari stoje, Madriđani će izgubiti velikog talenta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emial766
Veliki talenat?? Da je takav nebi iso u Svedsku ligu. Momak pored Latase nije mogao prdnut
4 0
Shojich07
Samo u BiH je talenat sa 20 godina bez minuta u seniorskoj konkurenciji. Zato smo tu gdje jesmo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi