Andrija Živković najperspektivniji fudbaler Srbije

Andrija Živković najperspektivniji fudbaler Srbije

Fudbaler Partizana Andrija Živković proglašen je za najperspektivnijeg fudbalera Srbije.

Priznanje je uručeno nakon redovne skupštine FSS, a u obrazloženju Živkovića opisuju kao mladog i talentovanog igrača koji predstavlja budućnost srbijanskog fudbala.

Podsjetimo, 19-godišnji Živković je suspendovan od strane crno-bijelih zbog odbijanja produženja ugovora, ali i pored te činjenice mladi fudbaler se našao na spisku igrača za utakmicu sa Andorom u kvalifikacijama za EP.

FSS je dodijelio još nekoliko nagrada, a treba napomenuti da najbolju sudijsku trojku čine Milorad Mažić, Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, najbolja igračica Srbije je Miljana Ivanović, dok je Milena Nikolić najperspektivnija fudbalerka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti