Anđušić: Gol sam posvetio Markoviću, ali nije ono što neki misle...

Ne želi ulaziti u njegove odnose sa Čelikom

Anđušić: Gol sam posvetio Markoviću, ali nije ono što neki misle...

D. Kurbegović

U bh. medijima se podiglo dosta prašine nakon što je fudbaler Čelika Nemanja Anđušić gol protiv Viteza posvetio svom saigraču Mateju Markoviću.

Mladi golman je prije nekoliko dana suspendovan od strane Čelika, pa su Anđušićev potez mnogi protumačili kao podršku Markoviću u "borbi" sa klubom.

Međutim, Anđušić je za SportSport.ba kratko poručio da u te stvari ne želi da se miješa, te da je svom prijatelju zapravo uputio podršku pred operaciju.

"Markoviću sam gol posvetio zbog toga što će uskoro morati na operaciju. Znam da ga je Čelik suspendovao, ali ja nemam ništa s tim niti želim u to da se miješam, niti bilo kome prkosim. Marković je moj veliki prijatelj s kojim igram i u mladoj reprezentaciji, cimeri smo i odlično se slažemo", rekao je Anđušić, koji je dodao i da je sretan zbog novog gola i važne pobjede u borbi za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

omer
@topal Ti imas ozbiljan mentalni i psihicki problem. Zasto si toliko ispunjen kompleksima i mrznjom prema NK Celik? I zasto to javno pokazujes? S time ces steci gomilu negativnih misljenja o sebi od strane ljudi iz svog okruzenja. Osvijesti se,covjece i okani se tih sovinistickih izjava prema nekome dok jos nije kasno.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi