11

Komentari (11)

Ade1
I kad kažu Manchester Unitedu se sve svira glavonja koji je pokušao igrati Looserpolu pojma nema sinoć su bolje igrali bez njega nego sanjim
antikomunist
Ja stvarno ne kontam sta se desava sa zurnalistikom u BiH? SVI OSIM Hayata izgleda rade za americku i englesku ambasadu i za Beograd?!GADI MI VIDJETI I NA TRAFICI TAJ BILTEN ZVANI AVAZ.Svi izgleda "uce zanat" od smeca zvanig AVAZ Njihovi tzv novinari,bolje rwci ateisticka pascad,poput Denijala Hadzovica,kopileta iz Tuzle (koristim njihov vokabular).Ja bih se barem trunku POSTIDIO kad bih nesto slicno negdje objavio.Heebo vas Avaz!!!
user1635426697
Ja bih rekao da je samo hayat rezimski medij pa ti je tako drag. Ostali su takodjer dno ali barem ne tapsu na svaki lopovluk u reziji sda kao hayat npr.
ViniJr
Ahahahhahhahahahaha "bahatoooooo"
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.