Bahato i bezobrazno: Andy Carroll je idiotskim potezom uništio sezonu nesretnom Eriksenu
Danski fudbaler doživio je povredu na meču FA Kupa i prve slike ne izgledaju dobro po njega (Foto: Screenshot)

Težak start iskusnog napadača

Bahato i bezobrazno: Andy Carroll je idiotskim potezom uništio sezonu nesretnom Eriksenu

M. Šljivak

Nekadašnja zvijezda engleskog fudbala Andy Carroll (34) vjerovatno je upropastio sezonu veznjaku Manchester Uniteda Christianu Eriksenu brutalnim startom koji je uzrokovao očigledno tešku povredu.

Andy Carroll je nakon dugo vremena imao priliku ponovo zaigrati na Old Traffordu. Stigao je s ekipom Readinga u utakmici FA Kupa i uspio je neslavno završiti jer je dobio crveni karton u 65. minuti.

Uspio je bahati napadač uništiti sezonu Christianu Eriksenu. Brutalnim startom ga je izbacio s ove utakmice, a vrlo je moguće i da ga je poslao na operaciju.

[twitter]https://twitter.com/UtdChronicIes/status/1619479147075768320[/twitter]

Eriksen je nakon utakmice s Old Trafforda otišao na štakama. Njegova povreda ne izgleda nimalo lijepo, a interesantno je svakako da mu za ovaj start sudija Darren England nije pokazao žuti karton.

Ipak, nešto kasnije Carroll je uspio u pet minuta dobiti dva žuta kartona i morao je ranije pod tuš. Nažalost, njemu se očigledno nije previše igralo i svim silama je želio nekog povrijediti.

Oglasi

Idiotski, bahato i bezobrazno je nasrnuo na Eriksena i Danas nažalost vjerovatno neće moći da pomogne Manchester United u narednim mjesecima.

Erik ten Hag nije mogao previše reći o povredi. Ne izgleda dobro, a sve će se znati vjerovatno već danas.

"Ne mogu reći previše. Radi se o povredi članka, sutra ćemo znati dijagnozu i moći ćemo reći nešto više", rekao je menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag.

Christian Eriksen je ove sezone igrao zaista odličan fudbal. Nastupio je u 30 utakmica, postigao je dva gola i upisao je devet asistencija.

Andy Carroll već odavno ne igra ozbiljan fudbal. Od ove sezone ponovo je član Readinga čiji je dres nosio i u sezoni 2021/2022.

Podsjetimo, on je nekadašnja zvijezda engleskog fudbala. Eksplodirao je u dresu Newcastlea, ali sve je krenulo nizbrdo za njega nakon transfera u Liverpool.

Karijeru je malo oživio u West Hamu. Nikad međutim nije vratio formu iz Newcastlea iako je na sve načine pokušavao da se vrati na vrh.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ViniJr
Ahahahhahhahahahaha "bahatoooooo"
2 0
antikomunist
Ja stvarno ne kontam sta se desava sa zurnalistikom u BiH? SVI OSIM Hayata izgleda rade za americku i englesku ambasadu i za Beograd?!GADI MI VIDJETI I NA TRAFICI TAJ BILTEN ZVANI AVAZ.Svi izgleda "uce zanat" od smeca zvanig AVAZ Njihovi tzv novinari,bolje rwci ateisticka pascad,poput Denijala Hadzovica,kopileta iz Tuzle (koristim njihov vokabular).Ja bih se barem trunku POSTIDIO kad bih nesto slicno negdje objavio.Heebo vas Avaz!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi