Andy Carroll ima novi klub

Potpisao za Reading

Andy Carroll ima novi klub

E. Škorić

Engleski napadač Andy Carroll karijeru će nastaviti u Championshipu.

Bivši napadač Newcastlea, Liverpoola i Engleske danas je potpisao za Reading. Poptisan je kratkoročan ugovor koji važi do sredine januara 2022. godine.

On je u redove Readinga stigao kao slobodan igrač, a posljednji klub bio mu je Newcastle, koji je po isteku ugovora prošlog ljeta odlučio da raskine saradnju s njim.

Iskustvo bivšeg reprezentativca Engleske svakako može da bude od pomoći drugoligašu.

Top Komentari

King_Kenny
...jbt kad se sjetim prije desetak godina koju lovu iskesira Liverpool za ovog invalida,ogromne pare i za danasnje standarde,preko 30 miliona...nije lik 5 golova zabio za 3 godine...pa onda Balotellija 20-ak miliona,dao 1 gol za 2 godine...50 miliona iskesirali za 5-6 golova...kakva promasena transfer politika...i to su bila samo 2 od citave kamare panjeva dovedene tih godina...ne ponovilo se.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti