Andy Caroll napušta Newcastle, ali ostaje u Premiershipu?
FOTO: EPA

Odlazi na posudbu

Andy Caroll napušta Newcastle, ali ostaje u Premiershipu?

H. Zilić

WBA očekuje grčevita borba za opstanak u Premiershipu, a menadžer "vrećica" Sam Allardyce želi da pojača napad do kraja januarskog transfer roka.

Prema pisanju Sky Sporta, prva meta je napadač Newcastlea, Andy Caroll.

Pomenuti 32-godišnji napadač je ove sezone skupio 17 utakmica za Newcastle u kojima je većinom ulazio kao joker sa klupe. Zabio je samo jedan pogodak, na terenu je proveo ukupno 577 minuta, tako da Svrake ne računaju ozbiljno na njegove usluge.

Navodno bi WBA bivšeg napadač Liverpoola, koji je prije deset godina prešao na Anfield u transferu teškom 40 miliona eura, doveo na posudbu ovu polusezonu, a onda bi se razgovoralo i o otkupu ugovora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trenutna Carollova vrijednost prema podacima transfermarkta iznosi 3,2 miliona eura.

Top Komentari

Dasler
Pa i Sergio Ramos ima više golova od ovog :)
3 2
MirsadM88
Englezi što znaju precijeniti svog igrača ne zna niko..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi