'Šljiva' ispod oka fudbalera Liverpoola: "Ako se pitate otkud mi, ovo je odgovor"
Foto - EPA

Andy Robertson imao zanimljiv komentar

'Šljiva' ispod oka fudbalera Liverpoola: "Ako se pitate otkud mi, ovo je odgovor"

Midhat Šljivak

Fudbaler Liverpoola Andy Robertson imao je prije nekoliko dana izuzetno buran meč protiv Tottenhama.

Sjajni lijevi bek asistirao je i postigao je pogodak u ovom meču koji je završio rezultatom 2:2, ali je dobio i direktan crveni karton.

Robertson je vodio pravi rat na terenu s igračima Spursa, a utakmicu je završio i sa šljivom ispod oka.

On je jučer na društvenim mrežama imao zanimljivu objavu za sve koji se pitaju zašto mu je područje ispod oka 'obojeno'.

"Za sve koji pitaju o 'šljivi' na oku. Ovo bi moglo pomoći", napisao je Robertson uz fotografiju na kojoj prima udarac kopačkom od fudbalera Tottenhama Emersona Royala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/FootballlForAll/status/1474462474728624129[/twitter]

Robertson i ove sezone igra sjajno u dresu Redsa. Nastupio je u ukupno 19 utakmica i ima učinak od gola i šest asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi