Boxing day: Odgođena i dva duela Premiershipa
FOTO: EPA

Nastavlja se haos u Engleskoj

Boxing day: Odgođena i dva duela Premiershipa

H. Zilić

Nastavlja se haos u Engleskoj sa koronavirusom.

Odgođene su i dvije utakmice Premiershipa u nedjelju 26.12. prvog dana Boxing daya.

Zbog koronavirusa odgođeni su mečevi Liverpool - Leeds i Wolverhampton - Watford.

Engleska je u totalnom haosu, iz sata u sat se odgađaju utakmice i pitanje je kako će to sve izgledati za Boxingy dan kojeg Englezi ne žele odgoditi, a naravno razlog su sponzori i jaka TV prava u tom periodu kada se iz stare ulazi u novu godinu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trenutno je odgođeno 16 utakmica u Engleskoj u prva četiri ranga profesionalnog fudbala koje su trebale da se igraju u nedjelju 26.12.

Taj broj bi se nažalost mogao povećati večeras i sutra nakon novih testiranja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi