8

Komentari (8)

King_Kenny
...kakve seljacine,brukaju nas po svijetu,zbog ovakvih ljudi misle da smo svi takvi.
ghast0
De se sam izbrišj
VenamaHrabrih
A što bi se izbrisao?! Seljačine, nego šta su? I ovaj što im riče, isti.
Jasminn
@King_Kenny ne zelim nikog uvrijediti, ali mene je vise sramota psovanja kostiju familije, pisanja po grobovima...za mene je to seljakluk
Molim te nemoj se uvrijediti
ghast0
Pa tebi je Halid Beslic seljakluk? Neko ko voli naše nešto, i generalno zato što je naše je tebi seljakluk? Stidi se.
VenamaHrabrih
Seljakluk je, recimo, npr. i nepismen post. A Halid je seljak, a to što je Bosanac ne amnestira ga od papanluka. Uostalom, samo ga papci i slušaju. U Sloveniji bi, da se bavi pjevanjem, umro od gladi. Ssmo kod nas ovakvi volovi mogu biti popularni. To ne govori o Halidovom kvalitetu nego o neukusi bh publike.
King_Kenny
@Jasminn ...naravno da je i psovanje seljakluk,ali da bi na kraj izasao sa seljacima nekad se moras spustiti na njihov nivo,pa cak i nize jer ne poznaju drugaciji jezik.
King_Kenny
@ghast0 ...imamo mi naseg sto je mnogo kvalitetnije od ovog seljaka sa Sokoca...ili od onog Konjevica koji je cuvao krave po selendrama,a kojeg slusa Pjanic.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti