Ahmedhodžić: Bilo je teško, ali dali smo maksimum

Standardan u sve četiri utakmice

Ahmedhodžić: Bilo je teško, ali dali smo maksimum

Samir Mlaćo
Odbrana Zmajeva večeras nije bila na nivou, ali i pored toga slavili smo pobjedu.

Navijači su bili zadovoljni, a svoje viđenje dao je i defanzivac Anel Ahmedhodžić.

“Teško je igrati protiv Finske. Znamo to. Morali smo biti spremniji nazad. Lako su nam dali dva gola. Imali smo četiri utakmice u 15 dana, bilo je teško. Ako se gleda cijela utakmica, dali smo maksimum“, kazao je Ahmedhodžić.

Odigrao je sve utakmice od prve do zadnje utakmice.

“Teško je. Svaki dan od prve utakmice mislio da sam spavao 12-13 sati na dan. Samo sam gledao da odmaram... Bilo je teško, vidjelo se zadnju utakmicu da nisam imao puno snage...“, dodao je bh. defanzivac.

Top Komentari

King_Kenny
...pojma ti sine nemas.
7 16
EmirEmir111
Pod hitno moramo traziti novi stoperski tandem po dijaspori.. sigurno imamo bolje stopere od ove dvojice "velikih talenata".
9 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi