10

Komentari (10)

Hare1946sa
Najveća greška je što nema pored sebe iskusnog stopera da se moze momak opustiti i učiti od njega.Stopera tipa Spaha. Ovako imamo cijelu odbranu na leđima jednog 23-godisnjaka. A vi fakini što ga pljujete, gdje ono vi igrate ili ste igrali?
huba
Slažem se 100%
Arnel925
Anel je najbolji stoper kojeg je ova reprezentacija vidjela poslije Emira. Momak ima 23 godine igra sve 4 utakmice za reprezentaciju u samo 10 dana. Sva odgovornost je na njegovim leđima u odbrani. 23 godine ljudi. Igra 3 fenomenalne utakmice. Gdje primamo jedan gol u Finskoj iz penala. U Crnoj Gori iz bezvezne kontre. Igramo protiv Finske. Ostavljaju ga samog u odbrani na 2 kontre. Primamo dva nesretna gola. I BH stručnjaci se uključuju na Internet i počinju da pljuju, momak kao nema pojma. Šuplja odbrana. A jarane prije 3 utakmice kao da nisu postojale. To je naš mentalitet. Možeš mu valjati 99 puta. Ali jedan put ako mi ne valjaš kao da mi nikad ništa nisi učinio. Fuj! Neka vas bude sramota!
VR6_LION
da nije iz SArajeva manje bi pisali o njemu...momak jest mlad i treba mu podrsku dati ali puno i grijesi
vence
Daj mi nabroji tri njegove greske u ove 4 utakmice sada, molim te?
Harise
Anel Ahmedhodzic je velki patriota i bit ce abd jedan od najboli štoperi svi vremena u reprezentacije!
Krosteutegurovic
I koji ga to klub hoće sad, šta bi sa Atalantom i drugim evropskim velikanima? Ruku na srce ali momak je jako loš, možda je dobar za repke jer nemamo ništa bolje ali za neke veće podvige je tanak.
emial766
Perspekitav i moderan stoper. Moze igrat u ligi petice. Ko igra 4 meca u 11 dana i moze odrzat isti ritam poslje duge sezone. Ne zaboravite da on nema nema pauze kao ostali jer je igrao u Svedskoj citavu godinu i promijenio klub. Oni nemaju isti odmor kao ostali. Sretno Anele
CukaBra
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti