Fotografija sa stadiona potvrdila za koji klub potpisuje Anel Ahmedhodžić

Više nema dileme

Fotografija sa stadiona potvrdila za koji klub potpisuje Anel Ahmedhodžić

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić karijeru će nastaviti u dresu engleskog Sheffield Uniteda.

Ahmedhodžić je prethodnu sezonu proveo u francuskom Bordeauxu, ali se vratio u Malmo na kraju sezone. Ipak, bilo je odmah jasno da se bh. defanzivac neće dugo zadržati u engleskom klubu.

Nekoliko klubova pokazalo je interes za Ahmedhodžića, ali već sada je jasno da će on karijeru nastaviti u Champioshipu.

Ahmedhodžić se već nalazi u Sheffieldu gdje je očito uspješno prošao ljekarske preglede, te je ostalo još samo da engleski klub ozvaniči dolazak bh. reprezentativca.

U javnost je "procurila" i fotografija bh. defanzivca sa ocem Mirsadom s kojim je ponosno pozirao na stadionu svog novog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Opis nije dostupan.

Engleski mediji navode da bi Sheffield United već danas trebao ozvaničiti dolazak Ahmedhodžića, te daće bh. reprezentativac biti predstavljen na Bramall Laneu.

Top Komentari

Arnel925
Sretno momcino. SU je među najjačim klubovima u Engleskoj ako uzmemo top 30. Tako su blizu bili da uđu u PL prošle godine. Ove će sigurno biti na vrhu opet. Sledece sezone aBd igra PL momak.
16 1
Hordas_00
Sad će intelektualci reći gdje tamo ovo ono, a Engleska 2 liga je bolja od Švedske lige i pojedinih a Sheffield United ima velike ambicije i sigurno je da se naredne sezone mogu naći u Prenijer ligi...
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije