Anel Ahmedhodžić poslao snažnu poruku uoči odlučujućeg duela

Bitka za prvaka Švedske

Anel Ahmedhodžić poslao snažnu poruku uoči odlučujućeg duela

E. Ganibegović

Sutra su na rasporedu sve utakmice 30. kola švedskog Allsvenskana.

Našim reprezentativcima Anelu Ahmedhodžiću i Adiju Naliću treba pobjeda nad Halmstadtom kako bi sigurno odbranili naslov prvaka Švedske i ne osluškivali rezultate s drugih terena.

Tom prilikom na svom Instagram storyju Ahmedhodžić je poslao snažnu poruku.

"Spreman za sutra", samouvjereno je napisao jedan od najboljih mladih defanzivaca Evrope.

Opis nije dostupan.

Malmou će sutra biti dovoljan i bod, obzirom da AIK koji ima dva boda zaostatka za njima, ima za 10 golova lošiju gol-razliku, te je samo u teoriji moguće da štokholmski tim savlada Sirius s tolikom razlikom.

Utakmice su na rasporedu od 15 sati, a mi našim reprezentativcima želimo svu sreću i novu titulu u ovoj skandinavskoj zemlji.

Top Komentari

PantePita
"Spreman za sutra", samouvjereno je napisao jedan od najboljih mladih defanzivaca Evrope. nema sta, najbolji, kao sto je i Cimirot najbolji veznjak, a Prevljak najbolji napadac Evrope. Toliko kvaliteta, a ipak ce se SP gledat s kauca kao i obicno
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi