7

Komentari (7)

user1583752673
Bolji je od Maguirea sigurno ali tesko da ce u United. Korak po korak
ArmiNN
Bio bi red da neki BH igrač igra za Utd,al ovaj sig ne,kad je dobio crveni gotov je pukao,a kamoli da igra u tom klubu gdje ako ne igras dobro ne napada te 3k nego 300k ljudi ,poludio bi
Baboisback
Anel je vec igracina. Jos da Miske dovede Gigovica,bice to dobro. I otjerati onog cigana Peteva. Vec je najavio pozive nekim anonimusima iz hrvatske lige,iz ****ne Gorice.
GiS
Nije da branim Peteva, cak sta vise, nisam za njega, ali mislim da bi se u Gorici interesantnih igraca moglo naci, jer dosta igraca iz Gorice predje u Dinamo, ili ode za milionske cifre u inostranstvo..
vedin
Kakve igrače prodaje Gorica.? Možda si mislio na Lokomotivu. Ogromna većina tih igrača služi za pranje para.
Baboisback
nedoni46
united ima dosta kiks odbranu, mogao bi igrati ali pod uslovom da ne puca pod pritiskom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti