Desetominutni horor za Anela Ahmedhodžića i saigrače u Djugardenu

Vodili 2:0, pa izgubili 3:2

Desetominutni horor za Anela Ahmedhodžića i saigrače u Djugardenu

Edmir Škorić

U meču 24. kola švedske Allsvenskan lige Malmo je gostovao u Stockholmu kod Djugardena i meč je završen nevjerovatnim preokretom domaćina koji je slavio s 3:2.

Malmo je imao 2:0 do 81. minute i djelovalo je kao da će lider švedskog šampionata lagano doći do nove pobjede, no onda nevjerovatan preokret domaćina koji je za osam minuta postigao tri gola.

Inale, Ola Toivonen je postigao dva sjajna gola za Malmo u 18. i 62. minuti, a onda kreće ludilo u režiji domaćih nogometaša.

Ulvestad koristi ubačaj iz kornera u 81. minuti i smanjuje na 2:1, zatim minutu kasnije Holmberg pogađa za 2:2, također nakon ubačaja iz kornera i odbitka u šesnaestercu Malmea, a onda Holmberg u 89. minuti zabija još jedan gol za potpuni preokret.

Zaista nevjerovatno šta se desilo Malmeu koji ipak ostaje lider sa 47 bodova, a Djugarden ide na peto mjesto s 36 bodova.

Cijelu utakmicu za Malme odigrao je bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić i bio je dobar do 81. minute, a onda i on i njegovi saigrači u potpunosti su zaspali...

Top Komentari

Penderinos
Ako su primili 3 gola od 81 minute to znači da je odbrana zakazala, prije svega stoperi i golman. A jedan od njih je i Anel. Ne valja krivicu prebacivati na cijeli tim, ista stvar se desila i Chelsea neki dan
2 6
miki30
Mislim da se čudne stvari dešavaju ovih dana u fudbalu. Stadioni prazni, klubovi u ogromnim minusima pa haman probaju preko namještanja utakmica i kladionica doći do kakvih para.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi