6

Komentari (6)

miki30
Mislim da se čudne stvari dešavaju ovih dana u fudbalu. Stadioni prazni, klubovi u ogromnim minusima pa haman probaju preko namještanja utakmica i kladionica doći do kakvih para.
Penderinos
Ako su primili 3 gola od 81 minute to znači da je odbrana zakazala, prije svega stoperi i golman. A jedan od njih je i Anel. Ne valja krivicu prebacivati na cijeli tim, ista stvar se desila i Chelsea neki dan
amarosim
Mali ima nekoga u redakciji koji ga gura strasno
ludilobrale
Ako je korner znaci cijela ekipa to brani nisu iz postavljene igre primili golove tako da ovdje je cijela ekipa kriva. Ako si gledao Malme ikad vidis da imaju visoke zadnje vezne i brane kornere.. Mislim da nisu samo stoperi krivi. Izvini nebi da steknem da sam kontras cisto misljenje
amarosim
Ne vezano za to buraz,generalno guraju anela
huba
Prije svega trebao si gledati utakmicu pa nebi tako pisao. Momak je tri čista gola spasio,a golovi su iz kornera,gdje se branili sa 9 igrača.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti