Ahmedhodžić se oglasio na Instagramu, a Džeko komentarom pokazao da je pravi kapiten

Takva podrška mu je potrebna

Ahmedhodžić se oglasio na Instagramu, a Džeko komentarom pokazao da je pravi kapiten

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija BiH poražena je sinoć na gostovanju protiv Poljske sa 3:0 u meču 4. kola Lige nacija.

Naš tim je odlično otvorio utakmicu i na samom startu nekoliko puta zaprijetio Poljacima, ali sve je krenulo nizbrdo u 15. minuti utakmice kada je Anel Ahmedhodžić dobio direktan crveni karton zbog jednog prekršaja.

Međutim, činjenica je da je sudija Pawson prestrogo reagovao i isključio bh. defanzivca jer je bio u liniji sa Saničaninom. No, engleski sudija nije mnogo razmišljao i iznenadio je mnoge kada je pokazao mladom štoperu put ka svlačionici.

Ahmedhodžić se nakon utakmice izvinjavao navijačima zbog svog poteza, te je dobio veliku podršku. Također, večeras je objavio nekoliko fotografija sa sinoćnje utakmice, a komentar mu je ostavio Edin Džeko.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Džeko je pokazao da je zaista pravi kapiten i da i ovakvim sitnicama mlađim igračima Zmajeva pokazuje da je uz njih, te da su greške poput one u sinoćnjem meču sastavni dio fudbala, ali i "odrastanja" u ovom sportu.

Top Komentari

Klackalica
Moj Anele, poletio si s jezikom previse i evo ubrzo nakon toga ruzno si prizemljen. (Mislim na komentare za Sammira da je obicni cirkusant, a ovaj rusio Villareal dok je Anel bio jos isprdak). Zato sad pamet u glavu i drugi put pametnije, sve se vrati. ;)
5 8
Keno
pa fakat dzeko i jeste kriv za crvenu, on je izgubio loptu na sredini
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi