11

Komentari (11)

user1675926959
****o *******o odvratno..Nikad ga više ne treba pozvati kad se šprda sa Bosnom .Šta zna švedska furda bezobrazna
Mukiba
Kakva izdajica nije odigro 10 urakmica i misli on je nesto posebno
TurgutBayraktar
Hebi ga bez njega su trebali da pobjede te dcije tekme pa i da je lagao a sigurno nije jer nekad se potrefi treba to hefta dvije da saniras oovredu itd inace bude ouno gore a nase takozvane doktore ihh
RollingBlunt
Pricajte vi sta hocete, serite koliko zelite, budite papci koliko zelite, ocigledno vam prija da pljujete sviju.. momak je MOMCINA velika, odabrao BiH umjesto Swe. Imao je tamo mjesta da igra i bilo bi mu sigurno bolje da igra tamo nego kod nas, ali je srcem isao i odbarao je nasu repku.. sada sto ga vi pljujete jer nije dosao protiv 2 repke koje su se morale dobiti i bez njega to je vec nacin vaseg odgoja i razumjevanja fudbala i vala i “ novinarstvo “ I ovaj clanak top notch sto bi rekli..
Fejker
Bezveze pljujete momka klosari !!! Ko vas instruira idioti ???
rabodimis
A da se ovi jbeni "novinari" ovako smiju naklatit na N/FS BiH-a do sad bi vec obezbijedili Evropsko prvenstvo.. Nego daj da jos jednom fudbaleru zivot uniste.. nije im prvi kojeg su javno razapeli i lincovali.. majku im klosarsku..
SEJFUDIBIKODZE
je, bo, ma- me usmrdje, pi. smece od omladinca,a i nije neki , da je bolji irgo bi u boljem klubu, a ne u klubu ranga,pa borca, nego nama dobar ,nemamo boljih,a faca mu je ljigava, pickica bosanska .
komentator1
Bravo momcino! Samo si trebao reci sve sta se radi u djeki moj/vicinoj prciji!
Drakula
BRAVO MOMAK! NE PLACATE REPKA NEGO KLUB I BOLJE BIT SPREMAN ZA PREMIER LIGU NEGO ZA REPKU!!! TREBA MU SPOMENIK DIGNUT
Drakula
BRAVO MOMAK! NE PLACATE REPKA NEGO KLUB I BOLJE BIT SPREMAN ZA PREMIER LIGU NEGO ZA REPKU!!! TREBA MU SPOMENIK DIGNUT
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.