Ahmedhodžić će navući potpuni bijes javnosti: "Razumno je postupio, potpuno je spreman"
Foto - Sheffield United

Nije došao u reprezentaciju

Ahmedhodžić će navući potpuni bijes javnosti: "Razumno je postupio, potpuno je spreman"

Midhat Šljivak

Anel Ahmedhodžić propustio je septembarske aktivnosti reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nije se defanzivac Sheffield Uniteda pojavio u Sarajevu zbog navodne povrede, pa ga je Fudbalski savez BiH suspendovao. On će ovog vikenda biti spreman za utakmicu Premier lige protiv Tottenhama, a to je potvrdio menadžer Paul Heckingbottom.

Menadžer Sheffield Uniteda Paul Heckingbottom potvrdio je danas kako je Anel Ahmedhodžić spreman za utakmicu protiv Tottenhama narednog vikenda.

Defanzivac engleskog kluba propustio je okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nije se pojavio u Sarajevu na pregledima povrijeđene tetive, zbog čega je na kraju odlučeno da mu se izrekne suspenzija.

Prethodne dane Ahmedhodžić je, po tvrdnjama Paula Heckingbottoma, iskoristio razumno kako bi se odmorio i spremio za nove izazove.

"Anel nije napuštao klub. George Baldock, Will Osula i John Egan su pokupili povrede, ali imamo Anela koji je spreman. Razumno je postupio i iskoristio je ove dane da se odmori i spremi za utakmicu. Znao je da nije spreman da pomogne i želio je ostati kako bi se oporavio i što bolje spremio", rekao je Paul Heckingbottom.

Oglasi

Bez njega je reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala dvije utakmice. Savladan je Lihtenštajn s 2:1, te je uslijedio poraz od Islanda s 1:0.

Hoće li ga biti na spisku za oktobarske utakmice i hoće li se odnosi između njega i Fudbalskog saveza BiH riješiti u narednim danima, ostaje nam da vidimo.

Ahmedhodžić će dakle predvoditi odbranu Sheffield Uniteda na gostovanju u Londonu kod Tottenhama i čeka ga zaista težak izazov protiv ove sezone odličnih Spursa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone Ahmedhodžić je odigrao četiri utakmice za United koji je trenutno na 17. mjestu Premiershipa s jednim osvojenim bodom.

Top Komentari

SEJFUDIBIKODZE
je, bo, ma- me usmrdje, pi. smece od omladinca,a i nije neki , da je bolji irgo bi u boljem klubu, a ne u klubu ranga,pa borca, nego nama dobar ,nemamo boljih,a faca mu je ljigava, pickica bosanska .
2 4
Fejker
Bezveze pljujete momka klosari !!! Ko vas instruira idioti ???
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi