Totalni zaokret: Ahmedhodžića željela slavna imena, sada ga čeka druga liga

Bliži se kraj prijelaznog roka

Totalni zaokret: Ahmedhodžića željela slavna imena, sada ga čeka druga liga

Admin Čaušević

Anel Ahmedhodžić bi u posljednjim danima prijelaznog roka mogao realizovati zaista šokantan transfer. 

Ahmedhodžić se već duže vremena povezuje s odlaskom iz Malema. Punio je novinske stupce mogućim transferima u Atalantu, Napoli, Milan...

Posljednji slavni velikan koji je pokazao interes je bio PSV. Taj transfer se spominjao kao praktično gotov, ali došlo je do naglog preokreta.

Ahmedhodžić je ranije izjavio da u januaru planira napustiti Malmo. Do kraja prijelaznog roka u najjačim evropskim ligama su ostala još dva dana i sve je moguće.

Međutim, posljednja ponuda koja je stigla na stol bh. reprezentativnog štopera i nije toliko primamljiva u odnosu na prethodne.

Švedski mediji navode da Ahmedhodžića u svojim reodvima želi Shefiifel Uniteda i učinit će sve da ga dovede u već u januaru.

Sheffield United je prošle sezone ispao iz Premiershipa, sada žele ekspresan povratak te već u januaru žele pojačati tim da imaju konkurentan tim u nastavku sezone.

Ovaj tim trenutno zauzima 11. mjesto na tabeli Championshipa te za pozicijama koje vode u play-off kasni šest bodova.

Inače, ovaj 22-godišnjak je prije nekoliko dana proglašen najboljim defanzivcem švedskog prvenstva te je jasno da je došlo vrijeme za promjenu sredine.

Top Komentari

Neko91
Bolje druga engleska ali da igra redovno, nego u nekom od navedenih velikana da grije klupu. Dosta nam je ovih velikih zvijezda u reprezentaciji koje imaju 5 utakmica u sezoni za klubove :D.
23 0
celikze
Samo se treba sjetiti Dzeke Ibisevica Salihovica Misimovica.Gdje su to oni igrali Toplice,Alemanija Achen,Bochum i sta bi poslije.Tako i za ovog momka druga Engleska je super izbor.
17 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi