Anel Ahmedhodžić želi biti među najboljima na svijetu: Radit ću na tome!

Bh. fudbaler spreman za velike stvari

Anel Ahmedhodžić želi biti među najboljima na svijetu: Radit ću na tome!

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić (21) još uvijek je član švedskog prvaka Malmea.

Već dugo se najavljuje njegov transfer, ali za sada nikakvog dogovora nema i on je počeo pripreme sa Malmeom.

Ahmedhodžić je za švedske medije govorio o potencijalnom transferu.

"Moj agent radi na tome. Zanimljivo mi je čitati ono što se piše, ali čvrsto sam na zemlji i takve stvari ne utječu na mene. Gode mi povezivanja sa klubovima i mogu reći da ću, ako odem, otići u dobru ligu, a tu mislim na pet najjačih evropskih liga. Moj san je Premier liga", rekao je Anel za švedske medije.

Ističe da neće biti razočaran ako ne ode iz Malmea.

"Neću biti razočaran ako ne bude transfera jer se razvijam odlično kod Jona Dahla Thomassona. Razvoj mi je najbitniji, a u velikom klubovima rizik je da ne dobiješ prostor za igru. Želim biti što bolji, praviti manje grešaka i radit ću dosta na koncentraciji u igri kako bih bio među najboljima na svijetu", rekao je bh. fudbaler.

Ahmedhodžić se povezivao sa Ajaxom, PSV-om, Atalantom, Milanom i Chelseajem.

Top Komentari

rabodimis
Bravo momcino, samo hrabro i naprijed !
3 1
user1583752673
Sretno mali
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi