Ahmedhodžić najavljuje veliki transfer: "Apsolutno sam spreman"

Smatra da je izdominirao u prvenstvu Švedske

Ahmedhodžić najavljuje veliki transfer: "Apsolutno sam spreman"

Admin Čaušević

Anel Ahmedhodžić bi tokom januara mogao realizovati veliki transfer. 

Već neko vrijeme se švedski mediji nagađaju o njegovom odlasku iz Malmea što će se prema svemu sudeći desiti tokom zimskog prijelaznog roka.

Ahmedhodžić je jučer proslavio titulu prvaka Švedske, a poslije utakmice je kazao kako vjeruje da je izdominirao u prvenstvu te zemlje.

"Osjećam se da sam napredovao kao igrač. Mislim da sam se odužio treneru. Želio sam da dominiram u Allsvenskanu i pokažem ko sam, mislim da sam to uradio", rekao je bh. reprezentatvac.

Za talentovanog štopera su zainteresovani Milan i Chelsea. Poručio je da je pasoluno spreman za nove izazove.

"Osjećam se apsolutno spremnim", odgovorio je Ahmedhodžić na pitanje da li je spreman na promjenu sredine.

"Vidjet ćemo šta će se desiti tokom odmora. Dok ne bude nešto konkretno, fokusiran sam na Malmo", dodao je bh. štoper.

Top Komentari

struja
Cuj to dominas? a ja konto fusbaler
0 8
Penderinos
Nemoj se zaletio kao i većina nasih mladih igraca, bolje ti je npr. Parma gdje ces igrati nego Chelsea gdje bi bio klupa
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi